## <u>ينې</u>

Į

**∠**, **F** 

## 2022 SA HEALTH SUPPLIER CONFERENCE PROGRAM



 $\bigcirc$ 

## THURSDAY, 3RD NOVEMBER 2022

8:30am – 9:00am	30min	<b>Registration  </b> Foyer of Adelaide Conve	ention Centre		
9:00am – 9:20am	20min	Welcome and Housekeeping   Pre	esented by Nurse Georgie Carroll		
		Welcome to Country   Presented by Ja	ack Buckskin		
		Official Opening   Presented by Julien	ne TePohe, Deputy Chief Executive, SA	Health	Meet the Buyer Program
9:20am – 9:40am	20min	Chief Procurement Officer Updat	e		Gilbert Suite
		Presented by Andrea Andrews, Executi	ve Director, Procurement and Supply (	Chain Management, SA Health	9:40am – 10:25am
9:40am – 10:10am	30min	On the Couch with Dr Emily Kirk	oatrick, Helen Chalmers and Dr D	avid Shaw, SA Health	
			c Health Officer xecutive, Commissioning and Performa ctions Diseases Service, Central Adelaic		
10:10 – 10:30am	20min	SA Health Supply Flow			Think Tank
		• Paul Smith, Assistant Director	plier Relationship Management and Su		Business : Business Integration & BCP Hosted by John Di Ubaldo, Diubaldo Management
10:30am – 11:15am	45min	Morning Tea Break   Opportunity to v	isit the Exhibition Space   Meet the Bu	yer Session, Gilbert Suite	Consultants Concurrent 4 (Room L3)
11:15am – 11:45pm	30min		Concurrent Session One		9.40am – 11.40am
		Concurrent 1(Hall L)	Concurrent 2 (Room L1)	Concurrent 3 (Room L2)	
		Procurement Trends	ICT and Innovation Presented by	Industry Participation Policy	

Presented by Jonathan Dutton, Chief Executive, PASA	Alastair McDonald, Director Strategy & Architecture, Digital Health SA, SA Health	Presented by <b>Phillip Dowsett</b> , Deputy Industry Advocate, Office of the Industry Advocate, Department of Treasury and Finance	
		Aboriginal Business Presented by Carly Zanini, Industry Advocate, Aboriginal Industry Participation, Office of the Industry Advocate, Department of Treasury and Finance	Meet the Buyer Program Gilbert Suite 11:45am – 12:15pm

## Monday, 17 October 2022 v1.8 - Website

OFFICIAL

11:45pm – 12:00pm	15min	n Infrastructure Update				
		Presented by Mark Filiopowicz, A/Executive Director Infrastructure SA Health				
12:00pm – 12:30pm	30min	SA Health Future Proofing Panel	Discussion and Q&A			
		<ul> <li>Hosted by Teena Finch, Director PSCM</li> <li>Don Frater, Deputy Chief Executive</li> <li>Naomi Burgess, Chief Pharmacist a</li> <li>Nicola Spurrier, Chief Public Health</li> </ul>	e, SA Health and Director of Medicines and Techno		Think Tank	
12:30pm - 12.45pm	15 mins	Supply Chain Risk			Environmental Sustainability – Net	
		Presented by <b>Zarina Carty</b> , Director, P	rocurement Services and IT		Zero Emissions Program Hosted by Rob Bunting, Senior Environmental Officer Infrastructure	
12:30pm - 12.45pm	15 mins	Procurement Supply Chain Resil	ience			
		Presented by the 2022 Nigel Award wi <b>Taylah Pomery, Sara Paudel, Jarrad B</b> Management		Resilience' Award; <b>Wendy Smallwood,</b> curement and Supply Chain		
12:45pm – 1:45pm	60min	Lunch Break   Opportunity to visit the	e Exhibition Space   Meet the Buyer S	ession, Gilbert Suite		
1:45pm – 2:15pm	30 <i>min</i>	On the Couch with SA Health and	d Celsus   Public Private Partner	ships		
		• Elke Kropf, Director Operational S	anager AUS & NZ Chartered Institute nt and Supply Chain Management, SA Services, Central Adelaide Local Healt r – Royal Adelaide Hospital, Celsus	Health		
2.15pm – 2:30 pm	15min		Concurrent Session Two		Meet the Buyer	
		Concurrent 1(Hall L)	Concurrent 2 (Room L1)	Concurrent 3 (Room L2)	Program Gilbert Suite	
		SA Health CIPS Accreditation and what that means for Suppliers Presented by Sharron Morris, General Manager AUS & NZ Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS)	Mental Health Update Presented by Dr John Brayley, Chief Psychiatrist, Office of the Chief Psychiatrist, SA Health	Payment of Invoices Presented by Glenn Dawson, Agency Engagement Coordinator, Department of Treasury and Finance	1:45pm – 2:30pm	
				Think Tank Aboriginal Business Concurrent 3 (Room L2) 2.15pm – 4.05pm		
2:30pm – 2:50 pm	20 <i>min</i>	Key Note Speaker Nurse Georgie C	Carroll			
		Presented by Nurse Georgie Carroll 'R	egistered Nurse, Author & Comedian'		Think Tank Aboriginal Business Concurrent 3 (Room L2)	
2:50pm – 3:35pm	45min	Procurement Landscape and Futur	e Expectations Panel Discussion		2.15pm – 4.05pm	
		Hosted by Jonathan Dutton, Chief Exe Management, SA Health • Zarina Carty, Director, Procureme				

		<ul> <li>Sue Murphy, Principal Category Manager, Category Management (Medical Consumables)</li> <li>Rema Ghosn, Manager, Category Management (Services)</li> <li>Karen Polley, Manager, Contract Management (Services)</li> <li>Alex Ozerov, Category Sourcing, Category Management Medical (Equipment)</li> </ul>
3:35pm – 4.05pm	30min	Afternoon Tea Break   Opportunity to visit the Exhibition Space
4:05pm – 5:00pm	55min	SA Health Supplier Awards and Conference Closing
		Presented by The Honourable Chris Picton, Minister for Health and Wellbeing
5:00pm – 6:00pm	60min	Networking Hour in Exhibition Space

Disclaimer: The speakers, topics and times are correct at the time of printing. In the event of unforeseen circumstances, SA Health, the Organising Committee and All Occasions Management reserve the right to delete or alter items in the Conference Program.