



11:30pm – 11:45pm	15min	Infrastructure Update			
		Presented by Mark Filiopowicz, A/Executive Director Infrastructure SA Health			Think Tank Environmental Sustainability – Net Zero Emissions Program
11:45pm – 11:50pm	5min	Think Tank Presentation Busines Facilitator, John Di Ubaldo, Diubaldo N			
11:50pm – 12:20pm	30min	SA Health Future Proofing Panel			
		 Hosted by Teena Finch, Director PSCM Systems Excellence and Reporting Presented by SA Health; Don Frater, Deputy Chief Executive, SA Health Naomi Burgess, Chief Pharmacist and Director of Medicines and Technology Programs Nicola Spurrier, Chief Public Health Officer, SA Health 			
12:20pm - 12.35pm	15 mins	Supply Chain Risk			
		Presented by Zarina Carty , Director, Procurement Services and IT			
12:35pm - 12.50pm	15 mins	Procurement Supply Chain Resilience			Facilitator, Rob Bunting, Senior Environmental
		Presented by the 2022 Nigel Award winners for 'Procurement Supply Chain Resilience' Award; Wendy Smallwood, Taylah Pomery, Sara Paudel, Jarrad Bennett, and Diego Rubio Gomez, Procurement and Supply Chain Management			Officer Infrastructure, SA Health Concurrent 4 (Room L3) 1:50pm – 3.50pm
12:50pm – 1:50pm	60min	Lunch Break Opportunity to visit the	1.500		
1:50pm – 2:15pm	25min	On the Couch with SA Health and			
		Hosted by Sharron Morris, General Marresented by SA Health and Celsus; Andrea Andrews, ED Procuremer Elke Kropf, Director Operational S Di Mantell, Chief Executive office			
2.15pm – 2:35 pm	20min	Concurrent Session Two			
		Concurrent 1(Hall L)	Concurrent 2 (Room L1)	Concurrent 3 (Room L2)	Meet the Buyer
		ESG (People, Planet, Profit) Presented by Sharron Morris, General Manager AUS & NZ Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS)	Mental Health Update Presented by Dr John Brayley, Chief Psychiatrist, Office of the Chief Psychiatrist, SA Health	Payment of Invoices Presented by Glenn Dawson, Agency Engagement Coordinator, Department of Treasury and Finance Think Tank Aboriginal Business Concurrent 3 (Room L2) 2.00pm – 4.00pm	Program Gilbert Suite 1:50pm – 2:35pm
2:35pm – 2:55 pm	20 min	Key Note Speaker Nurse Georgie Carroll			
		Presented by Nurse Georgie Carroll, Registered Nurse, Author & Comedian			
2:55pm – 3:40pm	45min	Procurement Landscape and Future Expectations Panel Discussion			
		 Hosted by Jonathan Dutton, Chief Executive, PASA and Presented by Procurement and Supply Chain Management, SA Health Zarina Carty, Director, Procurement Services and IT Karin Von Elling, Manager, Contract Management (Goods & Materials) Sue Murphy, Principal Category Manager, Category Management (Medical Consumables) Rema Ghosn, Manager, Category Management (Services) Karen Polley, Manager, Contract Management (Services) Alex Ozerov, Category Sourcing, Category Management Medical (Equipment) 			Think Tank Aboriginal Business Concurrent 3 (Room L2) 2.00pm – 4.00pm
3:40pm – 4.05pm	25min	Afternoon Tea Break Opportunity to			
4:05pm – 4:15pm	10min	Think Tank Environmental Sustainability – Net Zero Emissions Program Facilitator, Rob Bunting, Senior Environmental Officer Infrastructure, SA Health Think Tank Aboriginal Business			
4:15pm – 5:00pm	45min	SA Health Supplier Awards and Conference Closing			
	Presented by The Honourable Chris Picton, Minister for Health and Wellbeing				
5:00pm – 6:00pm	5:00pm — 6:00pm 60min Networking Hour in Exhibition Space				

Disclaimer: The speakers, topics and times are correct at the time of printing. In the event of unforeseen circumstances, SA Health, the Organising Committee and All Occasions Management reserve the right to delete or alter items in the Conference Program.