

'Future Proofing	g our Pro	ocurement and Supply Chain'					
8:30am – 9:00am	30min	Registration Foyer of Adelaide Convention Centre					
9:00am – 9:20am	20min	Official Opening Presented by Ju	Meet the Buyer Program Gilbert Suite 9:40am – 10:25am				
		Welcome to Country Presented by Ja					
		Official Opening Presented by Julien					
9:20am – 9:40am	20min	Chief Procurement Officer Updat	e				
		Presented by Andrea Andrews, Executi					
9:40am – 10:10am	30min	On the Couch with Dr Emily Kirk	David Shaw, SA Health				
		 Dr Emily Kirkpatrick, Deputy Publi Helen Chalmers, A/Deputy Chief E Assoc Prof David Shaw, Head Inference Adelaide Hospital 	Think Tank Environmental Sustainability – Net Zero Emissions Program Facilitator, Rob Bunting, Senior Environmental Officer Infrastructure, SA Health Concurrent 4 (Room L3) 9.40am – 11.35am				
10:10 – 10:30am	20min	SA Health Supply Flow					
10:20am 11:00am	20 min	 Alex Diamandi, Senior Manager, S Paul Smith, Assistant Director Hea Pratiksha Becker, Head of Supply 					
10:30am – 11:00am	30min	Morning Tea Break Opportunity to v					
11:00am – 11:30pm	30min						
		Concurrent 1(Hall L)	Concurrent 2 (Room L1)	Concurrent 3 (Room L2)			
		Procurement Trends Presented by Jonathan Dutton, Chief Executive, PASA	ICT and Innovation Presented by Alastair McDonald, Director Strategy & Architecture, Digital Health SA, SA Health	Industry Participation Policy Presented by Phillip Dowsett, Deputy Industry Advocate, Office of the Industry Advocate, Department of Treasury and Finance Aboriginal Business Presented by Carly Zanini, Industry Advocate, Aboriginal Industry Participation, Office of the Industry Advocate, Department of Treasury and Finance	Meet the Buyer Program Gilbert Suite 11:45am – 12:30pm		

Treserred by Mark Fillippouts, Alf-receitive Private Infestination 54 (4) and 11-150 (4) and 1	11:30pm – 11:45pm	15min	Infrastructure Update						
Source 17-20ps Source 17			Presented by Mark Filiopowicz , A/Exe						
12-50pm - 12-20pm 30mM SA Health Future Proofing Panel Discussion and Q&A	11:45pm – 11:50pm	5min							
Don Frater, Deputy Chef Security, SA Health	11:50pm – 12:20pm	30min							
Presented by Zarina Carty, Director, Proturement Services and IT 12.35pm - 12.50pm 15 m/s Presented by the 202 Nigel Award Winners for "Procurement Supply Chain Resilience" Presented by the 202 Nigel Award Winners for "Procurement Supply Chain Resilience" Award: Winners Services and IT 12.50pm - 150pm 60mz Unice Brook Opportunity to write the 24million Space 13.50pm - 2.15pm 20min 0 mte Couch with SA Health and Celsus Public Private Partnerships 13.50pm - 2.15pm 20min 0 mte Couch with SA Health and Celsus Public Private Partnerships 13.50pm - 2.15pm 20min 0 mte Couch with SA Health and Celsus Public Private Partnerships 13.50pm - 2.15pm 20min 0 mte Couch with SA Health and Celsus Public Private Partnerships 13.50pm - 2.15pm 20min 0 mte Couch with SA Health and Celsus Public Private Partnerships 13.50pm - 2.15pm 20min 0 mte Couch with SA Health and Celsus Public Private Partnerships 13.50pm - 2.15pm 20min 0 mte Couch with SA Health and Celsus Public Private Partnerships 13.50pm - 2.15pm 20min 0 mte Couch with SA Health and Celsus Public Private Partnerships 13.50pm - 2.15pm 20min 0 mte Couch with SA Health and Celsus Public Private Partnerships 13.50pm - 2.15pm 20min 0 mte Couch with SA Health and Celsus Public Private Partnerships 13.50pm - 2.15pm 20min 0 mte Couch with SA Health 0 mte Couch with SA			 Don Frater, Deputy Chief Executive Naomi Burgess, Chief Pharmacist a 						
Presented by Zanian Carty, Director, Procurement Services and IT	12:20pm - 12.35pm	15 mins	Supply Chain Risk	Business: Business Integration & BCP Facilitator, John Di Ubaldo, Diubaldo Management Consultants					
Procurement Supply Chain Resilience Procurement Supply Chain Resilience Management Number of Taylah Pomery, Sara Paudel, Jarrad Bennett, and Diego Rublo Gomez, Procurement and Supply Chain Management M			Presented by Zarina Carty , Director, Pr						
Presented by the 2022 Higal Avard wirmers for "Procurement Supply Chain Recilience" Avardt, Wordy Smallwood, Management. 12:50pm – 1:50pm 25:50pm 25:50pm 25:50pm 27:50pm 27:50pm	12:35pm - 12.50pm	15 mins	Procurement Supply Chain Resil						
1.50pm - 2.15pm 2.5min Control Couch with SA Health and Colsus; Public Private Partnerships			Taylah Pomery, Sara Paudel, Jarrad Be						
Hosted by Sharron Morris, General Manager AUS & NZ Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) and Presented by Sh Health and Celsus; * Andrea Andrews, De Procurement and Supply Chain Management, SA Health * Elke Kropf, Director Operational Services, Central Adelaide Local Health Network, SA Health * Di Mantell, Chief Executive Officer - Moyal Adelaide Assignation, Celsus **Concurrent 2 (Room L1)** **Concurrent 3 (Room L2)** **People, Prosperity and Plant Monatoria Supply Chain Management, So host by Sandaria Manager August M	12:50pm – 1:50pm	60min	Lunch Break Opportunity to visit the						
Presented by SA Health and Celsus; - RAndrea Andreus, BD Procurement and Supply Chain Management, SA Health - Elke Kropf, Director Operational Services, Central Adelaide Local Health Network, SA Health - Di Mantell, Chief Executive officer – Royal Adelaide hospital, Celsus Concurrent 2 (Room L1) People, Prosperity and Plant - Repople, Prosperity and Plant - Repople Prosperity and Plant - Re	1:50pm – 2:15pm	25min	On the Couch with SA Health and						
Concurrent 1 (Hall L) People, Prosperity and Plant Important issues, for the public, constants, Shareholders and employers for any organisation behaving ethically is about reputation, it makes good business series. Organisations behaving ethically is about reputation, it makes good business series. Organisations and any journal you will attract the right token to work with you, and you will attract the right token to work you have an these key stakeholders? Presented by Aborigan Business Concurrent 3 (Room I2) 2.00pm – 4.00pm Think Tank Aboriganal Business Concurrent 3 (Room I2) 2.00pm – 4.00pm Think Tank Aboriganal Business Facilitator, Imiking Future Septiment Landscape and Future Expectations Panel Discussion Hosted by Jonathan Dutton, Chief Executive, PASA and Presented by Procurement and Supply Chain Management, SA Health Tarina Carty, Director, Procurement Services and IT Asiral Von Elling, Manager, Contract Management (Goods & Materials) Sue Wurphy, Principal Category Management (Goods & Materials) Sue Murphy, Principal Category Management (Goods & Materials) Sue Murphy, Principal Category Management (Gervices) Alex Ozerov, Category Sourcing, Category Management (Medical Consumables) Alex Ozerov, Category Sourcing, Category Management Medical (Equipment) 3.40pm – 4.05pm 45min Von Elling, Manager, Contract Management Medical (Equipment) 3.40pm – 4.05pm 45min Von Elling, Manager, Contract Management (Gervices) Alex Ozerov, Category Sourcing, Category Management (Gervices) Alex Ozerov, Category Sourcing, Category Management (Bervices) Think Tank Aboriginal Business Facilitator, Linking Futures 4.15pm – 5:00pm 45min Von Elling, Manager, Category Management Medical (Equipment)			 Presented by SA Health and Celsus; Andrea Andrews, ED Procuremer Elke Kropf, Director Operational S 						
People, Prosperity and Plant Important issues for the public, customers, Start-holders and employers. For any organisation behaving ethicolly as bout regulation, it makes good business sense. Organisations and suppliers will work to work with you, and you will attract the right tolent to work with you, and you will attract the right tolent to work with you, and you will attract the right tolent to work with you, and you will attract the right tolent to work with you, and you will attract the right tolent to work with you, and you will attract the right tolent to work for you. Everyone working in our profession needs to be aware of the impact that these issues can have on these key stokeholders' Presented by Aharron Morris, General Manager AUS & NZ Chartered institute of Procurement and Supply (CIPS) 2:35pm -2:55pm 20 min Key Note Speaker Nurse Georgie Carroll Presented by Nurse Georgie Carroll, Registered Nurse, Author & Comedian 2:55pm -3:40pm 45min Procurement Landscape and Future Expectations Panel Discussion Hosted by Jonathan Dutton, Chief Executive, PASA and Presented by Procurement and Supply Chain Management, SA Health 2 Zarina Carty, Director, Procurement Services and IT 2 Xarin Von Elling, Manager, Contract Management (Goods & Materials) 3:40pm -4.05pm 25min Afternoon Tea Brack Opportunity to visit the Exhibition Space 4:15pm -5:00pm 45min SA Health Supplier Awards and Conference Closing Presented by Afternoon Tea Brack Opportunity to visit the Exhibition Space 4:15pm -5:00pm 45min SA Health Supplier Awards and Conference Closing Presented by	2.15pm – 2:35 pm	20min	Concurrent Session Two						
People, Prosperty and Plant Importor to suses for the public, customers, shoreholders and employers, for any organisation on behaving ethically is about reputation, it make good business sense. Organisations and suppliers will want to work with you, and you will attent the right telent to work for you. Everyone working in our pricesson needs to be nawner of the impact that these issues can have on these key subclandlers? Presented by Sharron Morris, General Manager AUS & NZ Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) Presented by Nurse Georgie Carroll Presented by Nurse Georgie Carroll Registered Nurse, Author & Comedian Futures Futur			Concurrent 1(Hall L)	Concurrent 2 (Room L1)	Concurrent 3 (Room L2)				
Aboriginal Business Facilitator, Linking Futures 2:55pm – 3:40pm			'Important issues for the public, customers, shareholders and employers. For any organisation behaving ethically is about reputation, it makes good business sense. Organisations and suppliers will want to work with you, and you will attract the right talent to work for you. Everyone working in our profession needs to be aware of the impact that these issues can have on these key stakeholders' Presented by Sharron Morris, General Manager AUS & NZ Chartered Institute of Procurement	Presented by Dr John Brayley , Chief Psychiatrist, Office of the	Presented by Glenn Dawson, Agency Engagement Coordinator, Department of Treasury and Finance Think Tank Aboriginal Business Concurrent 3 (Room L2)	Gilbert Suite			
Presented by Nurse Georgie Carroll, Registered Nurse, Author & Comedian 2:55pm – 3:40pm	2:35pm – 2:55 pm	20 min	Key Note Speaker Nurse Georgie C	Aboriginal Business Facilitator, Linking					
2:55pm – 3:40pm 45min Procurement Landscape and Future Expectations Panel Discussion Hosted by Jonathan Dutton, Chief Executive, PASA and Presented by Procurement and Supply Chain Management, SA Health Zarina Carty, Director, Procurement Services and IT Karin Von Elling, Manager, Contract Management (Goods & Materials) Rema Ghosn, Manager, Category Management (Medical Consumables) Rema Ghosn, Manager, Category Management (Services) Karen Polley, Manager, Contract Management (Services) Alex Ozerov, Category Sourcing, Category Management Medical (Equipment) 3:40pm – 4:05pm 25min Afternoon Tea Break Opportunity to visit the Exhibition Space 4:05pm – 4:15pm 10min Think Tank Presentation Business: Business Integration & BCP Facilitator, John Di Ubaldo Think Tank Aboriginal Business Facilitator, Linking Futures 4:15pm – 5:00pm 45min SA Health Supplier Awards and Conference Closing Presented by			Presented by Nurse Georgie Carroll, R						
Hosted by Jonathan Dutton, Chief Executive, PASA and Presented by Procurement and Supply Chain Management, SA Health Zarina Carty, Director, Procurement Services and IT Karin Von Elling, Manager, Contract Management (Goods & Materials) Sue Murphy, Principal Category Manager, Category Management (Medical Consumables) Rema Ghosn, Manager, Category Management (Services) Karen Polley, Manager, Contract Management (Services) Alex Ozerov, Category Sourcing, Category Management Medical (Equipment) 3:40pm – 4.05pm Z5min Afternoon Tea Break Opportunity to visit the Exhibition Space 4:05pm – 4:15pm Think Tank Presentation Business: Business Integration & BCP Facilitator, John Di Ubaldo Think Tank Aboriginal Business Facilitator, Linking Futures 3:15pm – 5:00pm 45min Presented by	2:55pm – 3:40pm	45min	Troduction Landoupe and ratare Expectations randres Distance.						
4:05pm – 4:15pm Think Tank Presentation Business: Business Integration & BCP Facilitator, John Di Ubaldo Think Tank Aboriginal Business Facilitator, Linking Futures 4:15pm – 5:00pm 45min Presented by Presented by			Hosted by Jonathan Dutton, Chief Executive, PASA and Presented by Procurement and Supply Chain Management, SA Health • Zarina Carty, Director, Procurement Services and IT • Karin Von Elling, Manager, Contract Management (Goods & Materials) • Sue Murphy, Principal Category Manager, Category Management (Medical Consumables) • Rema Ghosn, Manager, Category Management (Services) • Karen Polley, Manager, Contract Management (Services)						
Think Tank Aboriginal Business Facilitator, Linking Futures 4:15pm – 5:00pm	3:40pm – 4.05pm	25min	Afternoon Tea Break Opportunity to visit the Exhibition Space						
4:15pm – 5:00pm 45min SA Health Supplier Awards and Conference Closing Presented by	4:05pm – 4:15pm	10min	Think Tank Presentation Busines						
Presented by			Think Tank Aboriginal Business						
	4:15pm – 5:00pm 45min SA Health Supplier Awards and Conference Closing								
5:00pm – 6:00pm 60min Networking Hour in Exhibition Space			Presented by						
	5:00pm – 6:00pm	60min	Networking Hour in Exhibition Space						

Disclaimer: The speakers, topics and times are correct at the time of printing. In the event of unforeseen circumstances, SA Health, the Organising Committee and All Occasions Management reserve the right to delete or alter items in the Conference Program.