

THE STATE			<del></del>			
our Pro	curement and Supply Chain'					
30min	Registration   Foyer of Adelaide Convention Centre					
20min	Official Opening   Presented by Ju	Meet the Buyer Program Gilbert Suite 9:40am – 10:25am				
	Welcome to Country   Presented by Ja					
	Official Opening   Presented by Julien					
20min	Chief Procurement Officer Updat					
	Presented by Andrea Andrews, Execut					
30min	On the Couch with Dr Emily Kirk					
	<ul> <li>Dr Emily Kirkpatrick, Deputy Publi</li> <li>Helen Chalmers, A/Deputy Chief E wellbeing</li> </ul>	Think Tank Environmental Sustainability – Net Zero Emissions				
20min	SA Health Supply Flow					
	Paul Smith, Assistant Director He	Program Facilitator, Rob Bunting, Senior Environmental Officer Infrastructure,				
30min	Morning Tea Break   Opportunity to v	SA Health Concurrent 4 (Room L3) 9.40am – 11.35am				
30min						
	Concurrent 1 (Hall L)	Concurrent 2 (Room L1)	Concurrent 3 (Room L2)			
	Procurement Trends Presented by Jonathan Dutton, Chief Executive, PASA	ICT and Innovation Presented by Alastair McDonald, Director Strategy & Architecture, Digital Health SA, SA Health	Industry Participation Policy Presented by Phillip Dowsett, Deputy Industry Advocate, Office of the Industry Advocate, Department of Treasury and Finance  Aboriginal Business Presented by Carly Zanini, Aboriginal Industry Participation, Office of the Industry Advocate, Department of Treasury and Finance	<b>Meet the Buyer Program</b> Gilbert Suite 11:45am – 12:30pm		
	30min  20min  30min  20min	20min Official Opening   Presented by Julien  Official Opening   Presented by Julien  20min Chief Procurement Officer Update Presented by Andrea Andrews, Execut  30min On the Couch with Dr Emily Kirk  Hosted by Nurse Georgie Carroll and F  Dr Emily Kirkpatrick, Deputy Publ  Helen Chalmers, A/Deputy Chief Ewellbeing  Assoc Prof David Shaw, Head Infered Adelaide Hospital  20min SA Health Supply Flow  Alex Diamandi, Senior Manager, Paul Smith, Assistant Director He Pratiksha Becker, Head of Supply  30min Morning Tea Break   Opportunity to  30min Concurrent 1 (Hall L)  Procurement Trends Presented by Jonathan Dutton, Chief	Official Opening   Presented by Julienne TePohe, Deputy Chief Executive, Secutive	Registration   Foyer of Adelaide Convention Centre		

11:30am – 11:45am	15min	Infrastructure Update					
		Presented by <b>Mark Filiopowicz</b> , A/Exe					
11:45am – 11:50am	5min	Think Tank Environmental Sustainability – Net Zero Emissions Program Facilitator, Rob Bunting, Senior Environmental Officer Infrastructure, SA Health					
11:50am – 12:20pm	30min	SA Health Future Proofing Panel					
		<ul> <li>Hosted by Teena Finch, Director PSCN</li> <li>Don Frater, Deputy Chief Executiv</li> <li>Naomi Burgess, Chief Pharmacist a</li> <li>Nicola Spurrier, Chief Public Health</li> </ul>					
12:20pm - 12.35pm	15mins	Supply Chain Risk					
		Presented by <b>Zarina Carty</b> , Director, P	Think Tank				
12:35pm - 12.50pm	15mins	Procurement Supply Chain Resil	Business: Business Integration & BCP Facilitator, John Di Ubaldo, Diubaldo Management Consultants				
		Presented by the 2022 Nigel Award wi Taylah Pomery, Sara Paudel, Jarrad B Management					
12:50pm – 1:50pm	60min	Lunch Break   Opportunity to visit the	Concurrent 4 (Room L3) 1.50pm – 3.50pm				
1:50pm – 2:15pm	25min	On the Couch with SA Health and	d Celsus   Public Private Partners	ships			
		Hosted by Sharron Morris, General Manager AUS & NZ Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) and Presented by SA Health and Celsus;  • Andrea Andrews, ED Procurement and Supply Chain Management, SA Health  • Elke Kropf, Director Operational Services, Central Adelaide Local Health Network, SA Health  • Di Mantell, Chief Executive officer – Royal Adelaide Hospital, Celsus					
2.15pm – 2:35pm	20min	Concurrent Session Two					
		Concurrent 1 (Hall L)	Concurrent 1 (Hall L) Concurrent 2 (Room L1) Concurrent 3 (Room L2)				
		People, Prosperity and Plant 'Important issues for the public, customers, shareholders and employers. For any organisation behaving ethically is about reputation, it makes good business sense. Organisations and suppliers will want to work with you, and you will attract the right talent to work for you. Everyone working in our profession needs to be aware of the impact that these issues can have on these key stakeholders' Presented by Sharron Morris, General Manager AUS & NZ Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS)	Mental Health Update Presented by Dr John Brayley, Chief Psychiatrist, Office of the Chief Psychiatrist, SA Health	Payment of Invoices Presented by Glenn Dawson, Agency Engagement Coordinator, Department of Treasury and Finance  Think Tank Aboriginal Business Facilitator, Parry Agius of Linking Futures Concurrent 3 (Room L2) 2.00pm – 3.55pm	Program Gilbert Suite 1:50pm – 2:35pm		
2:35pm – 2:55 pm	20min	Key Note Speaker Nurse Georgie Carroll Thi					
		Presented by Nurse Georgie Carroll, R	<b>Aboriginal Business</b> Facilitator, Parry Agius				
2:55pm – 3:40pm	45min	Procurement Landscape and Futur	of Linking Futures Concurrent 3 (Room L2)				
		Hosted by Jonathan Dutton, Chief Executive, PASA and Presented by Procurement and Supply Chain Management, SA Health  • Zarina Carty, Director, Procurement Services and IT  • Karin Von Elling, Manager, Contract Management (Goods & Materials)  • Sue Murphy, Principal Category Management (Medical Consumables)  • Rema Ghosn, Manager, Category Management (Services)  • Karen Polley, Manager, Contract Management (Services)  • Alex Ozerov, Category Sourcing, Category Management Medical (Equipment)					
3:40pm – 4.05pm	25min	Afternoon Tea Break   Opportunity to visit the Exhibition Space					
4:05pm – 4:15pm	10min	Think Tank Presentation Business: Business Integration & BCP Facilitator, John Di Ubaldo Think Tank Aboriginal Business Facilitator, Parry Agius of Linking Futures					
4:15pm – 5:00pm	45min	SA Health Supplier Awards and Conference Closing					
		Presented by					
5:00pm – 6:00pm	60min	Omin Networking Hour in Exhibition Space					
Disclaimer: The speakers, topics ar	nd times are cori	rect at the time of printing. In the event of unforeseen circums	tances, SA Health, the Organising Committee and All Occasi	ons Management reserve the right to delete or alter items in t	he Conference Program.		

Disclaimer: The speakers, topics and times are correct at the time of printing. In the event of unforeseen circumstances, SA Health, the Organising Committee and All Occasions Management reserve the right to delete or alter items in the Conference Program.